Et job, der giver god mening for IT-Nørden

| | 2 kommentarer

Jeg er i praktik hos IT-Nørden i Nibe. Det er en virksomhed, som udlejer/ sælger brugte computere og andet IT-udstyr.
Jeg er der i 12 timer om ugen og er glad for at være der.
På skrivende stund har jeg været der i 3 uger og det er stadig sådan, at jeg glæder mig til at komme på arbejde!

Stille og rolig opstart

Opstarten på IT-Nørden var ikke så stressende som jeg havde forventet. Jeg havde gået med mange tanker og usikkerhed op til starten. Disse bestod i om jeg kunne løse de opgaver, som jeg blev sat til og i det tempo som forventes af mig.
Men jeg blev meget overrasket over at der ikke var de store forventninger og pres på mig.

Den første uge gik med at observere de forskellige arbejdsgange, der er i virksomheden. 
Jeg blev introduceret til deres lagerstyringssystem, hvordan man håndterer en ordre, pakker den og gør den klar til fragtmanden. 

Jeg opretter varer i deres webshop

Mit arbejde hos IT-Nørden består i at oprette varer i deres webshop. For nogle lyder det måske som et kedeligt og rutinepræget arbejde uden de store udfordringer.
Men det er et arbejde som giver god mening for mig!
Det skaber værdi for virksomheden, da det generer omsætning.
Og det opfylder det mit behov for at have et job, som jeg mentalt kan slippe, når jeg er kommet hjem.
Jeg har prøvet at arbejde med projekter, hvor der hele tiden er nye problemer der skal løses og hvor man tager arbejdet med hjem. Det fungerer ikke for mig, da det ender med, at jeg går ned med stress.

Min arbejdsplads på It-Nørden
Min arbejdsplads på It-Nørden

En rummelig arbejdsplads med højt til loftet 

IT-Nørden er en behagelig arbejdsplads at være på. Der er en afslappet atmosfære samt en gensidig respekt og forståelse imellem kollegaerne. Vi er alle meget forskellige, men man har lov til at være sig selv.
Fx kan der være dage, hvor jeg ikke har det store overskud til at være social. Så må jeg gerne spise min mad ved mit skrivebord. Jeg behøver ikke at gå hen i kantinen. Faktisk er det mere undtagelsen end reglen, at man spiser sin mad i kantinen.
Et andet eksempel er at jeg altid kan få hjælp af mine dygtige kollegaer, hvis jeg har brug for det. Jeg behøver ikke være bange for at stille dumme spørgsmål. Som en kollega sagde “der findes ikke dumme spørgsmål, kun dumme svar”.

Der bliver lyttet til mine idéer

Det gode ved at være på en arbejdsplads som IT Nørden er at cheferne er i øjenhøjde med medarbejderne. Det mærkede jeg allerede første dag til et møde, hvor der blev lyttet til mine idéer og forslag. Ja faktisk blev jeg rost for at komme med så mange gode inputs.

Har jeg fundet min rette hylde hos IT-Nørden?

Jeg er glad for at være hos IT-Nørden. Der er en behagelig og afslappet atmosfære på stedet og jeg kan være mig selv. Der bliver lyttet til mine ideér og forslag. Som medarbejder deltager jeg i mandagsmøder, hvor vi planlægger, hvad vi skal arbejde med i løbet af ugen.
Jeg har stor indflydelse på, hvad jeg vil arbejde med. Det giver en stor arbejdsglæde og en følelse af, at man har et medansvar for virksomhedens udvikling og succes!

Navnet IT-Nørden giver også god mening for mig.
Jeg er jo selv en IT-Nørd, der trives bedre bag en skærm end ude blandt andre mennesker.

IT-Nørden er et firma, der udlejer og sælger brugte computere og andet IT-udstyr.
De har et koncept, der hedder Lej og Ej, hvor man fx kan leje en bærbar pc i 12 måneder til en lav månedlig pris og derefter ejer man den.

Læs mere om IT-Nørden på deres hjemmeside

Kommentarer

  1. Søren Buur Thuesen siger:

    Det er godt læse, at du trives på arbejdspladsen.

  2. Dennis siger:

    Godt indlæg😊 Skønt med noget positivt, håber du forsat er glad for det og stadig trives godt 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jimmy's Verden