Candy grabber slikautomat er gaven til barnet der har alt!

| | ingen kommentarer

Candy grabber slikautomat er en glimrende gaveidé til barnet eller den voksne, der har alt.

Slikautomat er en sjov og udfordrende gadget!

Da jeg i december måned skulle købe en julegave til min lille nevø på 4 år, var jeg helt blank. Jeg havde fået en ønskeliste, men den var meget kort, så jeg manglede inspiration.
Når jeg mangler inspiration, så surfer jeg rundt på forskellige netbutikker. Det tog mig ikke lang tid før jeg stødte på denne glimrende gadget.


slikautomat
Vi kender den alle fra tivoli i den store udgave. Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg så den i en minature udgave og tænkte, at den kunne være sjov at give min nevø i gave.

Det blev en succes, da han var ligeså begejstret som mig. Han gik straks i gang med at lege med den. Jeg havde som en ekstra gave givet ham en pose Twist karameller, som vi åbnede og stoppede i hullet bagpå automaten. Derefter satte vi strøm på ved hjælp af USB stikket som sidder bagpå. Det var meget nemt at få den sat op og man var igang i løbet af få minutter efter udpakning.

Gaven skabte stor glæde!

Sjældent har jeg set min nevø så optaget af et stykke legetøj, som han var med denne slikautomat. Det var den første gave, som han pakkede ud og han glemte hurtigt alt omkring sig. Der var mange andre pakker, som han manglede at pakke ud, men det måtte vente!
Han gik straks igang med at forsøge at fange nogle af de karameller, der lå inde i slikautomaten. Han måtte dog hurtig sande, at det var meget udfordrende, men det lykkedes at fange et par karameller.

Praktiske informationer om slikautomaten

Kranen styres ved hjælp af 2 joysticks som sidder forrest på maskinens betjeningspanel. Der er også en knap til at slå musikken fra og det kan anbefales, da melodien er meget høj og trættende at høre på i længden. Der kan tilkøbes batterier, men det er ikke nødvendigt, da det er muligt at tilslutte strøm via USB. Der medfølger et USB stik, som kan sættes til telefonopladeren.

Gaven kan også bruges af voksne. Det kan være, at man har en ambition om at tabe sig, så kan man gøre det lidt mere besværligt at spise lørdagslikket ved at smide det i slikautomaten. 😉

Køb hér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jimmy's Verden